BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Saturday, July 2, 2011

my life so suck !!




hey hey sume...sudah lame rasenye aku enggak ketemu dengan kamu sume...hehehe...tetibe je ckp indon...sebenarnye ida rindu sesangat blog ida ni...yela kan...duk sane asyik kerje then bile balik kerje xleh nk bt pape...aishhh...internet xde kat rumah sewa sane...my life btol2 suck!bosan teramat sangat life kat kuantan nih...pergi keje nesti ade bnde yang mmbuatkn ida marh...balik kerje pon mcm tu jgak...orang kuantan nih bwk kereta or motor ikut ske die jep...mcm jalan ni bapak die yang punye..ops...tapi xsemua la..lpas balik keje mesti xtahu nk bt ape...xde mmber2 yang boleh kluar or lpak sekali sekale...ida gn alom jela yang ade...aku tgok mke ko..ko tgok mke aku..bnde yang same je tiap2 hari ida buat...aiyaa...mcm ni bile la nak maju agaknye...hehe..kerje pon mcm bosan jep....nk try apply kerje lain ar...mcm P.A ke...whatever la yang hnye bekerja di ofis..xperlu nk jupe client or pape...sebut psl client...ade sorang mamat ni slalu kacau ida...ida kenal die pon sebb die nk bt credit card dengan ida...then mase tu la kitaorang jupe...sebb ida nk promote kan credit card nih....dn seperti biasela...klu promote ni mesti r kena bagi nombor phone kan...nnti ade pape mslh berkaitan kredit card boleh trus kol or msj je...tapi mslhnye mamat ni sorang teramatlah baik...baik mcm mane ea...teramat baik la...asyik msj n kol jep...but he dont ask me about credit card...tpi nk kwan jep...mcm en.zaidi ckp yang kite mesti jage hati customer ni...so ida lyn jela ye msj..just ye kol je ida xangkat...mcm2 alasan kot ida bt..untuk elakkan die msj...tapi tetap xleh..contohnye ida xde krdt die topupkan...dn bermacam2 lagila...xerlu kot ida nak mention sume kat sni..ape yang perlu ida bt erk?layan trus or not??>.<
kerje ni mcm2 orang yg ida jupe...sepertinye?mek yan...aiissshh...tapi kate orang kan..dimane2 pon kite berada...yang penting kite kena pndai jage diri n xlupe asal usul kite...cewah tibe2 je...tapi seriously la...rase boring r ckp psl kerje ni.
.sebb xde pape pon yang menarik...so ida xnak ckp psl kerje ni...as a simple...pergi kerje...balik kerje then tido...tu je sehari2 dlm hidup ni...duit gaji pon dh masuk...tapi xmspai sebulan dh nak abes...aiyaakkk...boros sgt ke sy ni??lpas ni dh kena berjimat cermat la nmpknye...tapi duit ni mcm airkan??air pon xabes secepat ni kot ! baru2 ni ida ade kol gn my bestie...naa...die pon citer la psl yamin n someone tuh...someone tuh dh bagitahu yamin yang hubungan kiteorang is zero..so dh dpat tahu tu trkejut jgak..sebb bukan pe...slame ni die xbagi kate ptus...so dh give up...ckupla sekali percaye pada kate2 lelaki yang btol2 100% bagi harapan yang teramat tggi...tapi kitehanye mmpu merancang ALLAH yang tentukan segalanye....bab kate orang cinta zaman kolej memang manis...tapi bile dh sakitnye pon manis jgak..peristiwa itu benar2 memberi kesan kepada diriku as a women...termat mendalam...tapi walau mcm manepon hidup ni mesti diteruskan...kate orang xgne nak menangis pada mnde yang telah berlaku...dan ape yang berlaku terhadap diriku ini biarlah diriku je yang merase kesakitan hari2 hidupku yang ksong tn
pemu...bukan xnak cari cinta lain tapi diriku ini teramat bahagia dengan cinta dia yang dulu...walaupon dlm hati dh give up...walaupon dlam hati ade perasaan benci trhadap kaum dia...tapi jauh di sudut hati ini masih menyimpan perasaan sayang yang sukar untuk ida ungkapkan bahkan untuk ida lupakan...detik silam ida bertemu dengan dirinya dan terlalu mempercayai dirinye...ckuplah sudh ida merase semua itu dlm hidup ni...thanks ALLAH..~







haa ni ofis sy...besar kan?wink wink*



saya seorang pekerja...bukan pelajar !



haa ni time kerje...mase ni ade sale kat kerteh air port..


meja kat ofis...berselerak yakkk !



please leave ur coment please..=)

2 comments:

ain shakirah said...

eh eh airport kerteh... x jupe ke abg sy hihihihi

s.H Love S.N(Miss PiNk) said...

hehe ye ke?xkenal la mane satu abg awak..:)